Press "Enter" to skip to content

ДЕНЬ ДИТЯЧОЇ КНИГИ🎉

2 квітня весь світ відзначає День дитячої книги. Це свято відоме не тільки в нашій країні, але і дуже популярне за кордоном. Воно відзначається в день народження великого данського казкаря Ганса Християна Андерсена✨.

Направте свій вільний час в потрібне русло. Карантин – відмінна можливість для власного розвитку і розвитку вашої дитини. Ми вам з радістю допоможемо за допомогою цієї вікторини, адже після її проходження, ці казки можна читати всією сім‘єю👨👩👦. ☑️.

Як ви думаєте, чи потрібні книги📚 людині? Чи можна без книг 📚 стати вихованою, розвиненою людиною? Якщо так, то чому. Якщо ви вважаєте, що книги 📚 не потрібні, обґрунтуйте свою думку в коментарях 💬

Завдання дуже просте, за описом книги 📚 і по ілюстрації з неї, потрібно відгадати її назву☑️

1 Казка про те, як веселий і пустотливий хлопчик-цибулька по імені … допомагає жителям своєї фруктово-овочевої країни звільнитися від влади ненависного жорстокого принца Лимона🍋, злючого сеньйора Помідора🍅 і противних графинь Вишень🍒.

2 Цей твір підкорив всіх, хто його прочитав😍. «… і …» – трагедія Вільяма Шекспіра, розповідає про кохання юнака та дівчини💏 з двох ворогуючих веронських сімей – Монтекки і Капулетті.

3 Історія дерев’яного чоловічка, пустотливого і неслухняного, але доброго, щирого і простодушного. Пройшовши крізь низку різних пригод і випробувань, … вчиться відрізняти добро😇 від зла😈, набирається розуму, стає сильним і впевненим захисником для своїх друзів і тата Карло👴.

Поділитися у соцмережах:

Будьте першим, хто прокоментує

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Довідкова служба
close slider
Запитайте нас:
Якщо Ви хочете, щоб ми зв`язалися із Вами за телефоном або месенджером - вкажіть це, будь ласка, у повідомленні

Що це таке та що можна запитати тут?